General
-
Pervadinti draugus
Kartais vartotojai naudoja labai keistą rodomą vardą.
Kartais jie dar ir keičia tą vardą kas parą.
Išmesti iš draugų juos ne visada norisi, tačiau naudotis, kai aš „nepažįstu“ savo draugu, irgi sunku.Gal galima būtų pakurti „aliasus“ draugams, kurį nustačius, vietoj to draugo rodomo vardo aš visada matyčiau savo aliasą?
Pavyzdžiui, aš galiu norėti duoti šiuos vardus vartotojui:
„Jonas“ (nes jo vardas yra „karstai juokingas“, „monetos“ ar dar koks brudas)
„Jonas M“ (nes Jonų pažįstu keletą, ir visi jie yra „Jonas“)
„Jonas Rūtos“ (nes Joną pažįstu tik kaip Rūtos draugą)
„tas, kur fulę žaidėm“ (nes iš viso nepažįstu, bet noriu… more46 votes -
pastebejimai
1. noretusi virsuj galeti paspaust ant kalendoriaus, pavyzdziui, (tomorrow) ir pamatyti rytdienos ivykius.
2. prie (about me) noretusi matyti (edit) -> ir kad numestu tada i settings.
3. savam profili ivykiai -> kuo labiau (future) spaudziu, tuo senesnius ivykius rodo :)
14 votes -
Pasikartojantys renginiai
Būt patogu turėt galimybę įvesti kelias įvykio datas. Pvz., tai praverstų kuriant itin dažnai pasikartojančius įvykius kaip "kritinės masės" ar "WonHwaDo". Taip pat nereikėtų kiekvienąkart spausti mygtuko "domiuosi" (gal jį net reiktų patobulinti). Tai va, kažkas tokio :)
14 votes -
privatumas
1. nerodyti draugų sąrašo profilyje
2. nerodyti tam tikrų įvykių sąraše profilyje
3. ignoruoti pasirinktą naudotoją (nematyti jo įvykių, komentarų ir pan.)
4. galimybė uždaryti savo paskyrą (jau kažkas minėjo)12 votes -
Naudotojų išmetimas iš privataus įvykio
1. Sukuriu privatų įvykį
2. Pakviečiu žmones
3. Tie žmonės pakviečia kitus, kurie neatitinka privataus įvykio idėjo
4. Net jeigu komunikacija ir įgyvendinama, atšaukti pakvietimo nėra įmanomaI want a fix.
9 votes -
Ilgi toosčiai
Ilgi toosčiai nukeliami į „past“ ir dingsta iš „all“ ir juos kalendoriuje rodo, kaip vieną dieną... Norėtųsi, kad jų taip greit nenurašytų... :)
6 votes -
6 votes
-
.toostis, toostis chanel, organizer page ...
Būtų gerai turėti kokią nors apjungiančią erdvę. Kad ir koks nors tagas įvykiui, kad galėčiau nueiti pvz. į kovosmenai.toostis.com ar toostis.com/events/kovosmenai ir ten pamatyti visus įvykius pažymėtus kaip kovosmenai.
6 votes -
Mobile interface
Manau jau atėjo laikas toosčiui eiti to mobile ir padaryti m.toostis.com versiją. Manau orentuotis verta tik į Android bei IPhone.
4 votes -
Feed visual update.
All these xx created new event yy could be changed by <icon> <nickname> /n <event>. Icons can have hints, like: created new event. And other types of feed accordingly.
Now feed block looks really repetative, space is wasted, but looks like there is alot of information. But we all know it doesn't.
Cheers4 votes -
Neveikia "pasiekti besiduominančius"
Man neišsiunčia mailu pasiekti besidominančius funkcija.
Atsidaro AJAX box'as, jame parašau tekstą, spaudžiu siųsti ir jokio efekto. Nei error'o nei pranešimo, nei užsidarymo. Nieko.
3 votes -
blokavimas
Norėjau visų paklausti, jei būtų naudotojo blokavimo funkcija, kokius duomenis norėtumėte slėpti/nematyti patys?
Ir apskritai, kaip tai atrodytų?
3 votes -
Tiesiog pastebėjimai
Būtų gerai, jei prie komentaro įvikyje šalia esantis vartotojo nick'as, nuotrauka būtų aktyvios nuorodos į jo profilį.
Profilio aprašyme neveikia <enter>, kai rašai jis veikia, o išsaugojus jokio pasikeitimo nėra, tekstas vienoje eilutėje
Gal <rasti> skiltį geriau pavadinti aikštė, kaip senajam? Na nežinau, tiesiog man kažkaip keistokai skamba
Kad vartotojo puslapis nebūtų toks didelis gal geriau būtų youtube filmukus po du eilutėj padaryti
Aišku smagu, kad interested, participant ir invited rodomi su paveikslėliais, bet taip išeina labai jau ilgas sąrašas
3 votes -
Dubliuoti įvykį
Iškilo klausimas, anksčiau dubliuojant įvykį visi to įvykio dalyviai ir besidomintys automatiškai budavo pakviesti į dubliuotą įvykį. Naujam toosty dubliuojant jokių pakvietimų siuntimo nėra. Tai norėjau paklausti ar atsiakėtę automatiško kvietimo siuntimo ar kaip čia? Tiesiog įdomu:), o taip tai įvykio kūrimas patogesnis pasidarė, greičiau susikūria
3 votes -
Kalendoriaus neišeina pridėti į google calendar
Kalendoriaus neišeina pridėti į google calendar su „add by URL“.
Juk nepraktiška po kiekvieno naujo įvykio eksportuoti .ical ir importuoti į gūglą - manau niekas taip nedaro.
3 votes -
Community
Labiau patiko, kai sename toostyje mačiau savo community pagal naujausius apsilankymus, o ne pagal ABC
3 votes -
Neveikia dublikavimas
http://toostis.com/create/duplicate/7858
pakeisk pradžios laiką į kokį nors kitą sekmadienį, o pabaigos datą ištrink ( pabaigos laiką gali palikti, arba ne - rezultatas puslapis su "error")
3 votes -
Painiava su skirtingomis laiko juostomis
reiktų, kad iš Lietuvos jungiantis automatiškai būtų EET. Gavau skundą iš Austėjos, kad tiesiog prisijungus prie t: ir nepasirinkus jokio savo miesto įvykius jai rodo tarsi gyventų Grinvičo laiku. Be to labai labai keista kaip http://toostis.com/event/5501 staiga išsikraustė į Stokholmą.
2 votes -
2 votes
-
Pridėti video iš Vimea ar Cinemeo
Man reikėtų galimybės embedinti ne vien Youtube video. Pvz. kaip man pridėti šitą video: http://video.startups.lt/en/clip/nebula-44mov/ZZTiosTu77id
??2 votes